Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Přeskočil recepční pult a odcizil nejen knihu „Pokoj v duši“

Krádež věcí zaznamenaly kamery. 

Policisté z žižkovského místního oddělení pátrají od poloviny května po neznámém mladíkovi, který využil nepřítomnosti recepční hotelu na Vinohradské ulici a přeskočil pult recepce, odkud odcizil hotovost asi tisíc korun, červený pořadač s nabídkami okružních jízd po Praze, volně odloženou kabelku s mini notebookem, doklady, platební kartou a knihu „Pokoj v duši“. Způsobená škoda se pohybuje kolem jedenácti tisíc korun. V případě dopadení mu hrozí za trestný čin krádeže a neoprávněného opatření platebního prostředku až dvouleté vězení. Jakmile se neznámý muž věcí zmocnil, přeskočil pult zpět a utekl do ulice Vinohradská. Celou událost naštěstí zaznamenaly kamery a policisté tak znají podobu podezřelého.
 
K popisu:
Jedná se o muže ve věku kolem pětadvaceti až třiceti let, vysoký asi 170 centimetrů, střední postavy. Má zřejmě snědší pleť a vousy střižené kolem brady. Oblečený byl do bílé košile, modré bundy značky G-Star Raw bez kapuce, modrých džínů s černým páskem a na nohách měl černobílé boty sportovního stylu. Na hlavě měl kšiltovou čepici černé barvy s bílým logem.
 
Jakékoliv informace vedoucí k dopadení tohoto muže přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně Policie ČR.
 
por. Bc. Jana Rösslerová 24. 6. 2013
Odkazy do noveho okna

Recepce hotelu

Recepce hotelu 

Detailní náhled

Recepce hotelu II

Recepce hotelu II 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem