Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

preventivní akce kutnohorských policistů

Občané Kutné Hory preventivní akce policistů vítají. 

vinoř 1 vinoř 1
vinoř 2 vinoř 2

     Policisté z kutnohorského obvodního oddělení uskutečnili dne 12. 3. 2009 v rámci města Kutné Hory od 12.00 hodin do devatenácté hodiny večerní dopravně bezpečnostní akci s preventivním charakterem. Občané mohli v ulicích města spatřit jak policisty z obvodního oddělení, tak i začínající policisty ze školního policejního střediska Vinoř. Policisté působili i preventivně v centru města na Palackého náměstí, v parku pod Vlašským dvorem a na výjezdech z města. Ve spolupráci s „kriminalisty“ se zaměřili i na možné podávání alkoholických nápojů nezletilým a mladistvým.
Při této akci, nad kterou dohlíželo i vedení kutnohorské policie, zastoupené plk. JUDr. Blankou Matějů,  policisté zkontrolovali celkem 28 osob, 26 vozidel a v pěti případech uložili řidičům motorových vozidel blokovou pokutu za přestupky v dopravě. Porušování veřejného pořádku řešit nemuseli a stejně tak se i nesetkali s podáváním alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.  
 Předsevzetí, aby se Kutná Hora stala jedním z nejbezpečnějších měst v rámci republiky, policisté začínají naplňovat. K tomu také směřují svá opatření, která občané tohoto města, jak je vidět z jejich reakcí, vítají.

 

vytisknout  e-mailem