Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Prezentace výzkumu veřejného mínění

V budově ÚO PČR Mělník se konala za účasti zástupců médií a samosprávy prezentave výsledků VVM 

 

     Dnešního dne v budově územního odboru Policie ČR Mělník proběhla prezentace výsledků výzkumu veřejného mínění za rok 2009, který si nechalo zpracovat Krajské ředitelství Policie ČR, Středočeského kraje, Praha – Zbraslav, za účelem zjištění spokojenosti občanů s prací policejních složek na území Středočeského kraje.

     Prezentace se za územní odbor zúčastnili pracovníci preventivně informační skupiny a za vedení vedoucí územního odboru PČR Mělník pro pořádkovou policii plk. Ivan Žučenko. Dále zástupci místního tisku a za samosprávu starosta města Mělník Mgr. Miroslav Neumann.

      Prezentace byla zahájena krátkým shrnutím výsledků výzkumu za celý Středočeský kraj a dále byli účastníci akce seznámeni grafickou formou s výsledky jednotlivých částí výzkumu za územní odbor Mělník a s jejich porovnáním s průzkumy předešlými. Následně byl dán prostor pro otázky novinářů a zástupců samosprávy k samotnému průběhu průzkumu i k jeho výsledkům.

      Na závěr policisté shrnuli výsledky této akce a ubezpečili přítomné novináře a zástupce samosprávy, že výstupy z tohoto projektu budou použity hlavně ke zkvalitnění práce policejních složek na území Středočeského kraje a v našem případě v místě působení územního odboru Mělník.

 

vytisknout  e-mailem