Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Při couvání poškodil tři vozidla

LOUNY - Po nehodě z místa utekl; Krádež auta; Havárie s těžkým zraněním  

 Po nehodě z místa utekl

Patnáctiletý hoch naboural včera večer při couvání zaparkovaná vozidla. K nehodě došlo v Žatci, když v jednosměrné ulici mladík s motorovým vozidlem zn. Ford Focus couval. Neodhadl boční odstup od zaparkovaného vozu zn. Hyundai Getz a pravým bokem zachytil o jeho zadní nárazník. Bourané vozidlo bylo odhozeno vlivem nárazu na další automobil zn. Opel Corsa a ten ještě naboural do dalšího vozu zn. Citroen. Mladistvý řidič poté z místa nehody utekl, vůz, který řídil, ponechal na místě. Ke zranění osob nedošlo. Asi dvě hodiny po nehodě policisté u zadrženého řidiče provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Nejprve ukázala 0, 40 promile alkoholu, následně 0, 35 promile alkoholu v dechu. Mladík uvedl, že po nehodě požil jedno dvanáctistupňové pivo. Způsobená škoda byla vyčíslena na celkem 85 tisíc korun,  na případu policisté dále pracují.

Krádež auta

Za bílého dne se v Krásném Dvoře ztratilo zaparkované vozidlo. Jednalo se o osobní automobil zn. Škoda Octavia, který odcizil neznámý poberta ve středu od 11. do 13. 30 hodin a odjel s ním na neznámé místo. Policisté ihned vyhlásili po ukradeném vozidle pátrání a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli pátrají.

Měděný kabel terčem zloděje

V době od 21. do 23. září vnikl do neoploceného areálu hliniště Cihelny Kryry dosud nezjištěný pachatel. Z pásového dopravníku odcizil přes padesát metrů přívodního měděného kabelu, čímž způsobil škodu za 35 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Havárie s těžkým zraněním

Včera, po sedmé hodině večer, havarovala na silnici II. třídy č. 222, ve směru od Žatce na Trnovany, 25letá řidička osobního vozidla zn. Renault Clio. Při průjezdu prudké pravotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy povaze vozovky a svým schopnostem a začala prudce brzdit. Vjela do protisměru a následně do levého silničního příkopu, kde přední částí narazila do svahu, přičemž se s vozidlem převrátila na střechu. Při nehodě utrpěla mladá žena těžká zranění. Byla převezena do chomutovské nemocnice a následně transportována vrtulníkem do nemocnice v Ústí nad Labem. Policisté prvotním ohledáním zjistili, že řidička nebyla zřejmě připoutána. Na případné zjištění alkoholu jí byla v nemocnici odebrána krev. Způsobená škoda byla odhadnuta na 30 000 Kč. Případ je dále v šetření dopravních policistů. 

vytisknout  e-mailem