Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Při krádeži byl muž přistižen hned dvakrát po sobě

JIHLAVSKO: Nejprve se snažil odcizit prací prášky a poté čokolády 

Během jednoho večera se mladý muž dvakrát neúspěšně pokusil o krádež zboží v obchodním domě. V obou případech byl přistižen.
Ve středu 16. května odcizil po šesté hodině večer v prodejně na ulici Kollárova v Jihlavě čtyři prací prášky v hodnotě přes 600 korun. Zboží uschoval do batohu a prostorem pokladen prošel bez zaplacení. Poté muže zastavil pracovník ostrahy a na místo byli přivoláni policisté. Odcizené zboží muž dobrovolně vydal. Policisté ho převezli na obvodní oddělení. Jednalo se o třiadvacetiletého muže, který byl již v minulosti za spáchání majetkové trestné činnosti opakovaně pravomocně odsouzen. Z výkonu trestu odnětí svobody byl propuštěn v polovině letošního dubna. Policejní inspektor sdělil muži podezření ze spáchání přečinu krádež.
Po osmé hodině z obvodního oddělení odešel. Po deváté hodině večer byli policisté přivoláni ke krádeži v obchodním domě na ulici Romana Havelky v Jihlavě. Zjistili, že se jedná o stejného muže, který tentokrát odcizil z regálu dvě čokolády v hodnotě téměř 100 korun. Na prodejní ploše ze zboží sundal obal a čokolády uschoval za pas kalhot. Poté prošel prostorem pokladen, aniž by za zboží zaplatil. Policisté muže převezli na obvodní oddělení, policejní inspektor mu sdělil podezření ze spáchání přečinu krádež.
Oba případy policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
17. května 2012

vytisknout  e-mailem