Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Při krádeži kabelky těžce zranil seniorku

Vytrhnul jí tašku z ruky a srazil ženu na stojan pro kola 

Včera kolem 17.25 hod. neznámý pachatel na chodníku u restaurace U Velblouda na ul. Jasínkova v Přerově přistoupil z boku z podloubí k poškozené 69leté ženě. Ta procházela ve směru od obchodního domu Prior k ulici Jasínkova a nesla v ruce dámskou kabelku. Kabelku se jí snažil vytrhnout z ruky, žena se začala bránit a začali se spolu přetahovat. Přitom ženu shodil na stojan na kola, který se zde nachází. Při pádu na zem kabelku pustila a lapka s ní utekl opět směrem do podloubí k ulici Svisle. Při pádu poškozené na chodník utrpěla těžké zranění, byla převezena do nemocnice v Přerově a doba léčení se pohybuje v délce 3 měsíce, pokud nenastanou komplikace. Poškozená přišla nejen o kabelku, ale i v ní uložené věci, a to hotovost ve výši 450 Kč, osobní doklady a mobilní telefon se SIM kartou. Celková škoda byla vyčíslena na asi 1500 Kč.
Popis pachatele :   
muž ve věku do 20ti let, výšky 160-170 cm, hubené postavy, na hlavě měl pletený zelený kulich s bílými nebo žlutými pruhy, oblečen do černé bundy
Žádáme veřejnost o pomoc při dopadení pachatele. Pokud někdo z občanů procházel v uvedené době zmíněnými ulicemi a všiml si pohybu popsaného muže, ať se s informacemi obrátí na linku 158 příp. kteroukoliv policejní služebnu.   
 

vytisknout  e-mailem