Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Při loupežném přepadení hrozil nožem

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Nad ránem někdo přepadl hernu v Uherském Brodě. 

Naši kriminalisté od ranních hodin šetří loupežné přepadení herny v Uherském Brodě v ulici 26. dubna.

K tomu došlo ve čtyři hodiny, kdy v herně nebyl žádný zákazník. Muž vešel dovnitř a namířil přímo k ženě za barem. S kuchyňským nožem a igelitovou taškou v ruce se dožadoval peněz. Žena mu je odmítla dát, ale nakonec ze strachu o svůj život, vydala z pokladny pouze část peněz. Muž ale moc dobře věděl, kde jsou zbylé peníze uloženy. Proto byla žena nucena vydat i zbylé peníze. Nakonec si odnesl jedenáct tisíc sto korun. Ještě před svým odchodem jí přikázal, aby si lehla na zem a počítala do sta. Žena si tedy lehla, a jakmile muž odešel, okamžitě zalarmovala policii.

Podle popisu se jedná o muže ve věku 25 – 30 let, štíhlé postavy vysoké asi 173 cm, má hnědé delší vlasy a hubenou tvář bez vousů. V době přepadení měl na hlavě kšiltovku, dále měl oblečenou bílou košili s dlouhým rukávem a tmavé kalhoty. Muž mluvil česky s moravským dialektem.

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání. Pokud by měl někdo jakékoliv informace týkající se popisovaného muže či auta, se kterým se mohl k herně dopravit, ať je neprodleně sdělí na bezplatné lince 158 nebo na nejbližším policejním oddělení.

Podle zákona muži hrozí až desetileté vězení.

4.června 2015, por. Bc. Milena Šabatová


Odkazy do noveho okna

pachatel loupežného přepadení

pachatel loupežného přepadení 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem