Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Při nákupech okradena

LOUNY - Přišla o padesát tisíc korun... 

Na svoji neopatrnost doplatila 53letá žena z Loun, která se v pátek odpoledne vydala nakupovat do lounského Kauflandu. Kabelku si totiž volně odložila na nákupní vozík, čehož využil dosud neznámý zloděj. V nestřeženém okamžiku jí kabelku, ve které měla finanční hotovost ve výši 50 000 Kč, doklady a klíče, odcizil. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají. 

Zmizely dva motocykly

O víkendu přijali policisté oznámení o krádeži dvou motocyklů zn. Jawa 350, které odcizil dosud neznámý pachatel z neuzamčené garáže na jednom oploceném pozemku rekreační chalupy v obci Hříškov. Poškozený škodu vyčíslil na 15 000 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a porušování domovní svobody.

Vloupal se do květinářství

Do prodejny květin v Pražské ulici v Žatci se ze soboty na neděli vloupal dosud nezjištěný pachatel. Zřejmě jej ale květiny moc nezajímaly, neboť v prodejně hledal peníze. Z otevřené pokladny odcizil finanční hotovost ve výši 1 500 Kč. Další škodu, cca za 500 Kč, způsobil poničením vchodových dveří. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže, po pachateli pátrají.

Louny, 12. dubna 2010

 

vytisknout  e-mailem