Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Při nakupování přišla o mobil

LITOMĚŘICE – Otrlý lapka ho ženě vytáhl z kabelky a další info...  

 

Krádež v Kauflandu
Další krádež na osobách byla oznámena litoměřické policii v pondělí v odpoledních hodinách. 57letá žena se stala obětí krádeže při nakupování v litoměřickém Kauflandu. V nestřeženém okamžiku ji zloděj otevřel zip na boční straně kabelky, kterou měla zavěšenou přes rameno, a vytáhl z ní mobilní telefon v hodnotě 3 000 Kč. Paní si vůbec ničeho nevšimla. Policie vyzývá občany k ostražitosti při nakupování v obchodních centrech, ale i na tržnicích a v obchodech. Malá chvilka nepozornosti vás může stát mobilní telefon, peněženku, doklady, platební karty anebo kabelku či jiné zavazadlo. Otrlí lapkové se jen tak něčeho nezaleknou.
 

Z rozhledny odcizili schodiště
Začátkem května odcizil neznámý pachatel v Chotiněvsi šest kovových schodů z místní rozhledny. Tyto schody byly posléze nalezeny v lese mezi obcemi Sedlec a Encovany. Policie šetřením zjistila, že pachateli přečinu krádeže jsou tři muži z Litoměřicka. Všem třem mužům bylo v pondělí sděleno podezření z přečinu krádeže a hrozí jim až několikaletý trest odnětí svobody. Nalezené schody od rozhledny byly vráceny starostovi obce Chotiněves.
 

Vandal v lesoparku
V lovosickém lesoparku zvaném “Osmička“  řádil před několika dny vandal. Z neznámých důvodů polámal tři vzrostlé stromy a způsobil škodu 24 000 Kč. Lovosičtí policisté v současné době zjišťují okolnosti dané události. Dosud neustanovený pachatel čelí podezření z přečinu poškození cizí věci.
 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 21. 6. 2011
 

vytisknout  e-mailem