Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Při nehodě se těžce zranil spolujezdec na motocyklu

KRAJ VYSOČINA: K nehodě tří vozidel došlo na dálnici 

V pátek 26. června došlo v Jihlavě ke střetu vozidla s motocyklem, při dopravní nehodě se těžce zranil mladý muž.
Těsně po třetí hodině odpoledne se na ulici Brtnická střetlo vozidlo Land Rover s motocyklem Kawasaki. Čtyřiadvacetiletý spolujedoucí na motocyklu utrpěl těžké zranění a musel být převezen do nemocnice. Policisté provedli u sedmdesátiletého řidiče vozidla a třiadvacetiletého motocyklisty dechové zkoušky, při kterých u obou požití alkoholu vyloučili.
Policisté provedli na místě střetu vozidla s motocyklem ohledání a zadokumentování. Příčinu a veškeré okolnosti dopravní nehody dále šetří.
 
K další dopravní nehodě došlo na dálnici, která tak byla ve směru na Prahu neprůjezdná. V pátek 26. června se na dálnici střetla tři vozidla a provoz byl na více než hodinu zcela zastaven.
Po desáté hodině večer přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení, že došlo na dálnici D1 na kilometru 98,5 ve směru na Prahu o dopravní nehodě. Na místo ihned vyjeli policisté dálniční policie. Policisté na základě šetření zjistili, že nákladní vozidlo přepravující koně stálo odstavené z důvodu poruchy a další nákladní vozidlo do automobilu zezadu narazilo. Do nákladního vozidla poté narazil ještě osobní automobil. Ke zranění osob ani zvířat při nehodě nedošlo. Úsek dálnice byl po dopravní nehodě zcela neprůjezdný a vytvořila se kolona vozidel v délce přibližně tři kilometry. Před půlnocí se podařilo zprůjezdnit jeden jízdní pruh, plně průjezdná byla dálnice od půl druhé v noci. Dopravní nehodu policisté dále šetří.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
27. června 2015

vytisknout  e-mailem