Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Při nehodě se vážně zranili čtyři lidé

JIHLAVSKO: Mezi těžce zraněnými je také malé dítě 

V pátek 15. června došlo na Jihlavsku k vážné dopravní nehodě. Při střetu dvou vozidel se zranili čtyři lidé, z nichž dvě jsou děti.
Po poledni jel řidič vozidla Citroen ve směru od Vysokých Studnic, vyjel do protisměru a střet se s protijedoucím vozidlem Opel Astra, které jelo ve směru od Jihlavy.
Ve vozidle Opel byli vážně zraněni tři lidé, jedná se o řidičku a dva spolujedoucí. Těžké zranění utrpěla sedmatřicetiletá řidička, kterou vrtulník zdravotnické záchranné služby transportoval do brněnské nemocnice. Těžce zraněn byl také tříletý chlapec, který byl rovněž transportován letecky do nemocnice v Brně. S podezřením na středně těžké zranění byla převezena do jihlavské nemocnice patnáctiletá dívka.
Ve vozidle Citroen utrpěl těžké zranění pětatřicetiletý řidič, který byl převezen do jihlavské nemocnice.
 
U obou řidičů nebylo možné vzhledem k jejich zdravotnímu stavu provést dechovou zkoušku, byl nařízen odběr krve. Policisté skupiny dopravních nehod provedli na místě šetření a zadokumentování. Škodu na vozidlech vyčíslili předběžně na 240 tisíc korun. Prověřování vážné dopravní nehody převzali kriminalisté služby kriminální policie a vyšetřování.
 
Silnice byla po dopravní nehodě zcela neprůjezdná a policisté odkláněli dopravu na objízdné trasy. Po půl čtvrté odpoledne se podařilo zprůjezdnit jeden jízdní pruh a policisté řídili dopravu kyvadlově. Před čtvrtou hodinou odpoledne se podařilo silnici plně zprůjezdnit.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
15. června 2012

vytisknout  e-mailem