Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Při nehodě srazil chodce

LOUNY - Mladý pár utrpěl naštěstí jen lehčí zranění... 

Dnes ráno došlo na Lounsku k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem a dvěma chodci. Nehoda se udála za železničním přejezdem za obcí Březno u Postoloprt, směrem k benzinové čerpací stanici Macháč. Krátce před půl pátou ráno tudy projížděl 26letý řidič s motorovým vozidlem Ford Escort, když při projíždění pravotočivé zatáčky dostal s vozem smyk. V jeho směru, po levé straně, zahlédl kráčející chodce a protože se jim snažil vyhnout a zabránit střetu, strhl řízení a vozidlo na kluzké vozovce přetočil do protisměru. Přesto zadní částí vozu do nich narazil. Mladý pár, 16letá dívka a 20letý mladík, utrpěl při nehodě naštěstí jen lehká zranění a rychlou záchrannou službou byl přepraven do žatecké nemocnice. Po ošetření byl propuštěn do domácího léčení. Alkohol byl u všech účastníků dopravní nehody vyloučen orientační dechovou zkouškou. Nehoda je v šetření dopravní policie.

V Radonicích se zloděj vloupal do domu

Do jednoho rodinného domu v Radonicích na Lounsku, který je v současné době v rekonstrukci, se v minulých dnech vloupal dosud nezjištěný pachatel. Vypáčil vchodové dveře a vnikl dovnitř. Přisvojil si různé elektrické nářadí a domácí spotřebiče v celkové hodnotě přesahující čtyřicet tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Z dílny zmizelo nářadí a kabely

Policisté šetří krádež věcí z dílny jedné firmy v obci Bitozeves. Zloděj tam vnikl v pondělí pozdě večer, kdy překonal oplocení pozemku a u dílny vytlačil okno. Z vnitřních prostor následně odcizil různé nářadí a elektrické kabely. Poškozené společnosti tím způsobil škodu za cca 100 tisíc korun. Ve věci zahájili policisté trestní řízení a po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 30. listopadu 2010 

 

  

vytisknout  e-mailem