Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Při odpočinku přišla o kabelku

ÚO Bruntál - a další zprávy  

Z batohu v tělocvičně odcizil mobil
Bruntálští policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili v úterý 23.3.2010 podezření 24letému mladíkovi pro přečin krádeže. Toho se měl dopustit tím, že dne 24.2.2010 v Bruntále z neuzamčené šatny tělocvičny školy odcizil z volně odloženého batohu 15letého mladíka mobilní telefon Samsung. Svého trestního jednání se dopustil i přes skutečnost, že již byl v minulosti za obdobný skutek odsouzen. Způsobená škoda činí 3 699 Kč.
 
Do stejného novinového stánku vnikl již podruhé
Do novinového stánku na ulici Bruntálská v Krnově během dvou dnů vnikl opět neznámý pachatel. Dne 23.3.2010 vypáčil kovový kryt okna a rozbil ho. Nahnul se do stánku a odcizil 13 kartonů cigaret různých značek, 8 přívěsků a další věci. Způsobená škoda činí nejméně 13 tisíc Kč.
 
Vloupal se do archivu
Dosud neznámý pachatel přelezl dne 22.3.2010 oplocení budovy archivu v Krnově na Říčním okruhu a rozbil okno. Vnikl dovnitř , kde demontoval a odcizil mosazný půlkruhový kryt topení. Při svém jednání poškodil mramorovou desku. Způsobená škoda činí 25 tisíc Kč.
 
Přišel o navigaci
V ranních hodinách v úterý 23.3.2010 v Bruntále na ulici Ruská na parkovišti před obchodním domem dosud neznámý pachatel využil nepřítomnosti řidiče nákladního vozidla a vypáčil zámek dveří u spolujezdce. Vnikl do kabiny a odcizil navigaci Garmin a černý plátěný batoh. Způsobená škoda činí přes 12 tisíc Kč.
 
Při odpočinku na lavičce přišla o kabelku
V úterý 23.3.2010 oznámila 53letá žena krnovským policistům, že jí dosud neznámý pachatel odcizil kabelku. Poškozená si v Krnově na Zámeckém náměstí na chvilku odpočinula na lavičce a vedle sebe odložila kabelku s peněženkou, finanční hotovostí 1 800 Kč, osobními věcmi, které jí pachatel v nestřežené chvíli odcizil. Způsobená škoda činí kolem 3 tisíc Kč.
 
                                                                                 
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem