Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Při parkování poškodil tři auta

MOST - Neřidič boural na parkovišti; Kapsář byl úspěšný; Nalezený mobil prodal ... 

Mostecká policie obvinila 20 letého muže z trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění a neoprávněného užívání cizí věci. Muž měl v Mostě na parkovišti před jedním supermarketem přeparkovávat osobní automobil. To však řídil bez řidičského oprávnění a navíc i bez souhlasu jeho majitele. Přitom se mu podařilo poškodit tři další zaparkovaná vozidla a způsobit hmotnou škodu ve výši 125 tisíc korun. Alkohol nebyl u neřidiče zjištěn. Ke zranění osob nedošlo. Obviněný je vyšetřován na svobodě.

Nákup se prodražil
O patnáct tisíc korun přišel 35 letý muž z  Lounska. Ten přijel do Mostu za nákupem. V jednom obchodním centru si ho vyhlédl kapesní zloděj. Ten mu v nestřeženém okamžiku ze zadní kapsy kalhot odcizil peněženku. V ní měl poškozený patnáct tisíc korun, platební karty a doklady. Případ trestného činu krádeže a neoprávněného držení platební karty šetří mostečtí policisté.

Nalezený mobil prodal
Z trestného činu zatajení věci obvinila mostecká policie 26 letého muže z Litvínova. Ten dle policistů měl nalézt na chodníku v Litvínově mobilní telefon. Mobil zřejmě nepotřeboval a tak s ním zamířil do nejbližší zastavárny a tam ho prodal za osm set korun. Utržené peníze pak utratil. Mobil v hodnotě deseti tisíc korun již policisté nezajistili.

V dechu měl dvě promile
Přes dvě promile alkoholu v dechu naměřili mostečtí policisté hlídkové služby řidiči osobního vozidla tovární značky Opel.  Motorista byl hlídkou zastaven v ulici Pionýrů v Mostě a z důvodu podezření u něj byla provedena dechová zkouška. Policisté řidiči s ohledem na jeho stav další jízdu zakázali a po lékařském vyšetření ho umístili do policejní cely. Ráno mu pak sdělili podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky ve zkráceném přípravném řízení. 

 

vytisknout  e-mailem