Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Při poškozování vozidel byl pacahatel zadržen

KLADENSKO - Muž pod vlivem alkoholu kradl v obchodním domě a poté pobíhal po vozidlech. 

Kladenští policisté nyní prošetřují případ přestupku proti majetku, z kterého je podezřelý dvaceti čtyřletý muž z Kladenska. Jelikož je případ na samém začátku šetření a podezřelý se již dopustil v minulosti dvaceti čtyř krádeží není vyloučeno, že v průběhu prošetřování nebude případ překvalifikován na podezření z trestného činu.

Včerejšího dne 1. září 2016 před dvacátou hodinou přijali městští strážníci oznámení, že ve Štechově ulici v Kladně se nachází muž, který pobíhá po zaparkovaných vozidlech a tímto jednáním tato vozidla poškozuje. Pomocí kamerového systému byl podezřelý muž hlídkou městské policie zajištěn v ulici Vítězná. Strážníci provedli s podezřelou osobou dechovou zkoušku, která byla pozitivní a naměřená hodnota byla 1, 6 promile alkoholu v dechu.

Na místo incidentu byla přivolána policejní hlídka příslušného obvodního oddělení P ČR Kladno, která podezřelého muže zadržela a převezla na policejní služebnu k provedení prvotních úkonů. Na základě prováděné prohlídky při zadržení policisté zjistili, že pachatel má u sebe v kalhotách uschované dvě šišky salámu. Následným policejním šetřením bylo zjištěno, že podezřelý toto zboží odcizil v jednou z obchodních domů v Kladně. V posledních dnech se tento muž dopustil již ve třech případech krádeže v obchodním domě.

 

nprap.  Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

2. září 2016

vytisknout  e-mailem