Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Při požáru byly v bytě dvě osoby

Následkem požáku zemřela 85 letá žena 

     Dne 5. března 2013 byl v 19,40 hodin oznámen požár v  panelovém domě v  Kladně v Anglické ulici. Na místo se ihned dostavila policejní hlídka,  HZS a RZS. Dosud z neobjasněných přičin došlo k celkovému zahoření bytu ve 4.patře. V  době požáru se v bytě nacházely dvě osoby. Osmdesátiletý muž (r.1932) byl převezen RZS do kladesnké nemocnice, neboť se při požáru nadýchal splodin hoření. V obývacím pokoji byla následně nalezena 85 letá žena (r.1927), která nejevila známky života a na následky požáru zemřela. Ke zranění dalších osob nedošlo a přímé ohrožení dalších osob nebylo vyšetřovatelem zasahující jednotky HZS zjištěno.  Obyvatelé domu byli v době požáru evakuováni. Po uhašení požáru bylo prováděno šetření, které vzhledem k daným podmínkách nadále probíhá v bytě i v současné době. Celková hmotná škoda na majetku nebyla dosud vyčíslena. Příčina požáru je v šetření a byla nařízena soudní pitva.

 

6.března 2013

nprap. Jana Šteinerová   

 

 

Další případy z Kladna

 

Loupežné přepadení - před 19. hodinou dne 5. března 2013 bylo oznámeno, že v Kladně v Děčínské ulici došlo v prodejně potravin k loupežnému přepadení pod pohrůžkou nože. Pachatel z pokladny odcizil finanční hotovost a z místa činu utekl. Ke zranění osob nedošlo. Vzniklá škoda činí 15 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu loupež.

Vloupání do vozidla - v odpoledních hodinách mezi 17. a 19. hodinou došlo dne 5. března 2013 k násilnému vniknutí do zaparkovaného vozidla Škoda Superb v Kladně v ulici R. Svobodové. Neznámý pachatel se vloupal do zavazadlového prostoru vozidla odkud odcizil černou koženou tašku, v které byl mobilní telefon a fotoaparát s příslušenstvím. Pachatel svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 36 400,-Kč. Případ policie prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

Vloupání do minimarketu  - v době mezi 4. a 5. březnem 2013 se vloupal neznámý pachatel do prodejny s potravinami v ulici Vrchlického v Kladně. Po násilném vniknutí z prodejny bylo odcizeno zboží - cigarety různých značek a láhve s alkoholem. Dále pachatel z místa zcizil notebook, mobilní telefon a finanční hotovost. Způsobená škoda činí 185 800,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže. 

 

vytisknout  e-mailem