Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Při spánku ve vlaku okraden

MOST - Lapka okradl spícího; Odnesl cigarety a alkohol ... 

Mostecká policie obvinila z trestného činu poškozování cizí věci a pokusu krádeže vloupáním 40 letého muže z Litvínova. Obviněný muž se měl koncem března časně ráno v Litvínově vloupat do objektu jedné tamní restaurace. Uvnitř však nakonec nic neodcizil a z místa utekl. Poškozením objektu restaurace však pachatel zanechal škodu ve výši sedmi tisíc korun. Policie obviněného stíhá na svobodě.

Napakoval se alkoholem a cigaretami
Neznámý lapka se o víkendu v Litvínově vloupal násilím do objektu jedné restaurace. Pravděpodobně v noci pak uvnitř odcizil zatím přesně nezjištěné množství alkoholických nápojů a cigaret různých značek. Kromě toho odnesl i finanční hotovost, kterou nalezl v příručním trezoru. Poškozený majitel restaurace odhadl vzniklou škodu způsobenou krádeží a poškozením zařízení na částku 100 tisíc korun. Případ trestného činu krádeže vloupáním šetří litvínovští policisté.

Ženy jsou nepozorné
Kapesního zloděje zaznamenala včera jedna Mostečanka. Ta stála u obchodního domu v centru města Mostu na zastávce městské hromadné dopravy v poledním čase. V nestřeženém okamžiku ji neznámý lapka otevřel nepozorovaně její kabelku a z ní odcizil peněženku, kde žena měla finanční hotovost a platební kartu. Okradená vyčíslila škodu na částku šesti tisíc korun. Případ krádeže a neoprávněného držení platební karty nyní šetří mostecká policie.
O platební kartu a peněženku přišla i žena z Chomutovska. Ta ji měla v kanceláři v Mostě, kterou v její nepřítomnosti navštívil zloděj. Okradené byla způsobena škoda ve výši osmi tisíc korun.

Zatím co spal, zloděj kradl
Spánek ve vlaku přišel draho jednoho Mostečana. Ten při cestování z Ústí nad Labem ve vlaku usnul. I když byly teprve 04 hodiny ráno, ve vlaku nebyl sám. Když se probudil u zastávky Bílina, tak zjistil, že mu chybí batoh a mobilní telefon. Zloděj muži způsobil škodu ve výši téměř tří tisíc korun. Případ krádeže na osobě šetří mostecká policie.

 

vytisknout  e-mailem