Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Při střetu vozidel se zranili tři lidé

JIHLAVSKO: Jedna z řidiček utrpěla těžké zranění 

Dnes dopoledne došlo k vážné dopravní nehodě, při které se zranili celkem tři lidé. Po jedenácté hodině se u obce Kostelec střetla dvě osobní vozidla. Řidička automobilu Škoda Fabia jela ve směru na Jihlavu, po projetí zatáčky dostala smyk a střetla se s protijedoucím vozidlem Peugeot. Při dopravní nehodě utrpěla třiatřicetiletá řidička fabie těžké zranění a byla transportována letecky do brněnské nemocnice. Ve vozidle Peugeot byla zraněna třicetiletá řidička a spolujedoucí, malé dítě. Oba byli převezeni na ošetření do jihlavské nemocnice.
Policisté místo dopravní nehody ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. U řidičky peugeotu provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. U řidičky vozidla Škoda Fabia byl nařízen odběr krve. Škoda, která vznikla na vozidlech, byla předběžně vyčíslena na 400 tisíc korun. Příčinu a veškeré okolnosti nehody policisté prověřují.
Po dopravní nehodě bylo místo zcela neprůjezdné, zprůjezdnit jeden jízdní pruh se podařilo přibližně po půl hodině, policisté řídili dopravu kyvadlově.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
23. října 2015

vytisknout  e-mailem