Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Při vloupání byl zadržen policejní hlídkou

a další víkendové zprávy. 

Policisté zadrželi podezřelého z vloupání

V neděli po 21.00 hodině vyjížděla policejní hlídka obvodního oddělení Konice do obce Nové Sady, kde bylo nahlášeno vloupání do prodejny smíšeného zboží. Po příjezdu na místo zjistili policisté rozbité skla u vchodových dveří a pohyb neznámé osoby uvnitř objektu. Hlídka objekt zajistila a vyčkala příjezdu psovoda. Následně poté byl zadržen muž (1957) z Horního Štěpánova, který v prodejně ukradl láhev alkoholu a cigarety. Vloupáním způsobil škodu 1 300,- Kč. Podezřelý byl policejní hlídkou převezen do prostějovské nemocnice k hospitalizaci a odběru krve na zjištění hladiny alkoholu v krvi. Při zadržení totiž jevil silné známky opilosti a policisté vyhodnotili, že jeho stav by mohl ohrožovat jeho život. Dalším šetřením bylo zjištěno, že podezřelý se obdobného jednání dopustil i v posledních třech letech, kdy byl dvakrát okresním soudem v Prostějově za trestný čin Krádež již odsouzen.

Krádež motocyklu Kawasaki

Neznámý pachatel vnikl v neděli po půlnoci do nezajištěné kůlny u domu v obci Vrbátky – Dubany a odcizil motocykl Kawasaki ZX6. Majitel škodu vyčíslil na 140 000,- Kč.

Krádež tašky z vozidla

Neznámý pachatel z neuzamčené kabiny nákladního vozidla Iveco odcizil pánskou příruční tašku s osobními doklady, finanční hotovostí a zlatým šperkem. Majiteli vznikla škoda 50 000,- Kč. Ke krádeži došlo v dopoledních hodinách na parkovišti před hypermarketem Tesco v Prostějově.


vytisknout  e-mailem