Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Při vloupání odcizil i vozidlo

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj využil klíčů od vozidla a s kradeným nářadím i odjel. 

Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který dne 12.3. v průběhu večera v ulici Šrámkova vnikl na oplocený pozemek, kde se vloupal do domu v rekonstrukci. Z tohoto domu odcizil elektrické nářadí a dále klíče od zaparkovaného vozidla Kia Soul. S tímto vozidle a v něm pravděpodobně naloženým nářadím následně odjel. Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 148 tisíc korun. Policisté v souvislosti s touto krádeží vyhlásili celostátní pátrají po vozidle Kia Soul, stříbrné barvy a rz: 6U4 72-11.
 
Krádež vozidla
Ústečtí policisté vyhlásili celostátní pátraní po odcizeném vozidle, které bylo zaparkováno v ulici Šrámkova a zmizelo v noci z 11.-12.3.2015. Jedná se o vozidlo Renault Trafic, žluté barvy a rz: 4U6 16-72. Majiteli tak vznikla škoda kolem 150 tisíc korun.
 
Vloupání do garáže a vozidla
Neštěmičtí policisté šetří případ vloupání do garáže u rodinného domu v ulici Opletalova. Dosud neznámý pachatel v průběhu noci ze 14.-15.3. vnikl do této garáze, kde následně ze zaparkovaného vozidla VW Multivan odcizil zpětná elektrická zrcátka, multifunkční volant s airbagem, autorádio s navigací a všechny kožená sedadla (přední, zadní a trojsedadlo). Dalo by se říci, že vozidlo v soukromí garáže kompletně vybílil. Majiteli tak vznikla škoda kolem 77 tisíc korun.
 
Ústí nad Labem 16.3.2015
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem