Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Přidej se k nám!

Praha venkov – VÝCHOD – Stále přijímáme nové uchazeče o práci u Policie ČR. 

Pro Ti, kteří by se chtěli podílet na zlepšování bezpečnostní situace a veřejného pořádku, bojovat proti kriminalitě a dohlížet na dopravnu na silnicích, jsou stále na území Prahy venkov – Východ volná místa pro nové kolegy. Nově přijatí policisté získají náborový příspěvek ve výši 150.000,- Kč.

Mezi benefity, které nabízíme, patří 6 týdnů dovolené, kratší délka základní doby služby (37,5 hodin týdně), možnost kariérního růstu, pravidelná lékařská péče, příspěvek penzijního nebo životního pojištění, po patnácti letech služby má policista nárok na dvoutýdenní ozdravný pobyt a doživotní výsluhový příspěvek.       PVV Nábor - leták.jpgPVV Nábor - leták.jpg

Hlavní podmínky pro přijetí jsou:

  • Trestní bezúhonnost
  • České občanství
  • Minimálně středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškou
  • Nebýt členem politických stran nebo hnutí
  • Nevykonávat živnostenskou nebo jinou výdělečnou činnost a nebýt členem řídících nebo kontrolních orgánů právnických osob, které vykonávají podnikatelskou činnost.

Od 1. února 2019 byl spuštěn nový náborový nadstavbový web umístěný na stránkách policie.cz\nabor (www.nabor.policie.cz).

Po otevření odkazu a detailu pozice mají uchazeči přesnější informace k místu zařazení a k popisu pracovní pozice. Dále zde naleznou informace o platovém ohodnocení, včetně benefitů. Zároveň nechybí ani informace k tomu, co požadujeme a kontakt na personální pracoviště. Detail pozice je doplněn galerií s fotografiemi ke službě a oficiálním prezentačním videem služby.

Rádi v našich řadách na obvodním oddělení v Brandýse nad Labem, Úvalech, Čelákovicích, Odolené Vodě nebo dopravním inspektorátu přivítáme každého se zájmem o atraktivní a mnohdy adrenalinové zaměstnání.

por. Mgr. Eva Hašlová
6.3. 2020

vytisknout  e-mailem