Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Princ Charles bude pod dohledem Policie ČR

ZLÍNSKÝ KRAJ: Policisté připravují mimořádná opatření. 

Mimořádná opatření připravuje Policie ČR na pondělní návštěvu prince z Walesu v Hostětíně. Princ Charles obec na Uherskohradišťsku navštíví v pondělí 22. března 2010 v dopoledních hodinách. Zlínská a uherskohradišťská policie pracuje na základě pokynů Ochranné služby Policie ČR, v jejichž gesci jsou podobná bezpečnostní opatření. Na místě budou policisté jak z dopravní a pořádkové policie, tak i z pohotovostního a eskortního oddílu a ze služby kriminální policie a vyšetřování.
Místní policie zajistí zejména doprovod prince z Kunovic do Hostětína a zpět a budeme navigovat ostatní řidiče. Řidiči musejí počítat s drobnými komplikacemi. Při průjezdu kolony budeme uzavírat křižovatky v Kunovicích a Uh. Brodě. Tyto uzavírky však budou pouze krátkodobé a ostatní účastníky silničního provozu omezí pouze na nezbytně nutnou dobu.
V obci Hostětín je přibližně sedm desítek parkovacích míst, po jejich obsazení se už nikdo do obce osobními auty nedostane, a to ani od Slavičína, ani od Pitína. Pouštět budeme pouze místní obyvatele. Uzavírky budou trvat přibližně od 8 do 15 hodin.
Přesné a podrobné informace k bezpečnostnímu opatření ani k samotné návštěvě prince Charlese z taktických důvodů zveřejňovat nebudeme.
 
19. března 2010, mjr. Ing. Jana Bartíková

vytisknout  e-mailem