Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy Cheb, Sokolov

CHEB, SOKOLOV - Krádeže, stalking 

SOKOLOV - Kradl v obchodě a navíc poškodil vstupní dveře
 
Z přečinu krádeže a poškození cizí věci je podezřelý 24letý muž z Chodova. Podezřelý měl dne 15. září 2012 v prodejně potravin v Chodově odcizit celkem 18 kusů čokolády v celkové hodnotě 502 Kč. Se zbožím se dostal až ke vstupním dveřím prodejny, které tlačením křídel od sebe poškodil a poté z prodejny utekl. Poškozená společnost vyčíslila škodu na poškozených dveřích na částku 10 000 Kč. 
 
SOKOLOV – Nebezpečné pronásledování
 
Šedesátiletý muž je podezřelý z přečinu nebezpečného pronásledování, kterého se měl dopustit během měsíce července a srpna 2012. Téměř každý den měl vyhledávat svoji bývalou ženu. Muž měl ženu pronásledovat z místa jejího bydliště k prodejně potravin, odkud žena poté odjížděla do práce nebo na ni čekal, až přijede z práce. Snažil se s ní opakovaně navázat osobní kontakt. Během cesty ji muž slovně urážel a vyhrožoval, několikrát do ženy také strčil. V poškozené ženě muž vzbudil obavu o její život a zdraví. V případě prokázání viny hrozí podezřelému až jeden rok vězení.
 
CHEB – Ukradl kárku a páchal s ní další trestnou činnost
 
Ašští policisté podezřívají 22letého muže z krádeže. Dne 14. září 2012 měl podezřelý v brzkých ranních hodinách překonat oplocení do zahrady v Aši a odcizit volně položenou dvoukolovou kárku. Kárku měl poté použít při páchání další trestní činnosti. Majitel vyčíslil škodu ve výši 1 000 Kč. Za krádeže hrozí podezřelému až dvouletý trest odnětí svobody.
 
CHEB – Vloupal se do vozidla
 
Mariánskolázeňští policisté sdělili podezření z krádeže a poškozování cizí věci 20letému muži ze Sokolova. V červnu 2012 v odpoledních hodinách měl podezřelý u zaparkovaného vozidla Renault na parkovišti u Mýtského rybníka rozbít skleněnou výplň dveří, poškodit karosérii a z vozidla odcizit sadu hands free, pánskou bundu a pánskou vestu. Celková škoda je na odcizených a poškozených věcech vyčíslena na částku 12 800 Kč.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
17. září 2012

vytisknout  e-mailem