Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy z Chebska

CHEB - Vydírání, krádež a poškození cizí věci 

Vydírání
Policejní komisař dne 4.3.2012 zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu vydírání, kterého se měl dopustit podezřelý 32letý muž. Ten v podvečerních hodinách na Třídě Svobody v Chebu přistoupil k osobnímu vozidlu Peugeot 25leté majitelky a teleskopickým obuškem párkrát udeřil do střechy tohoto vozidla, přičemž požadoval po poškozené ženě, aby mu vrátila jeho mobilní telefon. Žena v obavě o svůj život a poničení vozidla pustila muže do vozidla. Ten si z vozidla vzal jak jeho mobilní telefon tak i telefon patřící poškozené ženě. Způsobená škoda bude vyčíslena dodatečně.

Krádež
Neznámý pachatel v době od 2.3. do 4.3.2012 vypnul hlavní elektrický jistič v eletrorozváděcí skříni na Ašské ulici  Chebu, ze které následně odcizil několik jističů, proudový chránič a zásuvkový modul, čímž došlo k výpadku veřejného osvětlení v ulici Ašská a přilehlých okolních ulic. Chebští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež. Po pachateli pátrají.

Poškození cizí věci
Chebští policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci, kterého se dopustil dosud neznámý pachatel. Ten mezi železniční stanicí Košice - Cheb v železničním osobním voze poškodil celkem čtyři sedačky a odcizil jednu záclonu a jednu směrovou tabuli. Svým protiprávním jednáním způsobil škodu přesahující 11 tisíc korun. 

nprap. Bc. Martina Hrušková
Po 5. března 2012
 

vytisknout  e-mailem