Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy z Chebska

CHEB - Krádeže, podvod  

  • Z přečinu krádeže je podezřelý 24letý muž z Aše, který minulý týden neoprávněně vstoupil neuzamčenou brankou na oplocený pozemek k rodinnému domu v Aši a z přilehlé garáže odcizil měděné okapové svody. Způsobená škoda činí 2500 korun. Muž se trestné činnosti nedopustil poprvé. Již v minulosti byl za stejný skutek odsouzen.
  • Policisté z obvodního oddělení Cheb - venkov pátrají po pachateli, který bez užití násilí odcizil celkem 6 kusů litinových kanalizačních poklopů na silnici R6 v úseku od nájezdu z mimoúrovňové křižovatky v Odravě směrem na Obilnou a na silnici I/6 od kruhového objezdu kynšperské křižovatky směrem na Dobroše. Způsobená škoda přesahuje 23 tisíc korun.
  • Ze spáchání přečinu podvod je podezřelá 49letá žena z Mariánských Lázní. Žena uvedla v omyl poškozeného 26letého muže, kterému prodala rodinný dům za 450 tisíc korun, ačkoli věděla, že na nemovitost bude nařízena exekuce prodejem nemovitosti. Finanční částku od poškozeného převzala, ale k převodu vlastnického práva nedošlo, neboť nemovitost byla prodána jinému vlastníkovi. Případem se nadále zabýváme. Podezřelé ženě v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až osm let.

nprap. Bc. Martina Hrušková
Pá 23. března 2012
 

vytisknout  e-mailem