Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy z Chebu a Sokolova

KARLOVARSKÝ KRAJ - Případy z Chebu a Sokolova. 

  1. Případy z Chebu a okolí
  2. Případy ze Sokolova a okolí
Případy z Chebu a okolí
Dvaadvacetiletý muž z Chebu se dopustil několika trestných činů. Policisté zahájili proti muži úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže, poškození cizí věci a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Těchto přečinu se měl podezřelý muž dopustit tím, že na odstavné ploše u obce Milíkov měl rozbít okno a poškodit dveře zaparkovaného vozidla Renault, ze kterého měl následně odcizit drobný talisman a lékárničku. Naštěstí pro osmapadesátiletou majitelku vozidla byl podezřelý na místě přistižen čtyřicetiletým mužem, který ho zadržel do příjezdu policistů, ti také zjistili, že dvaadvacetiletý muž na místo přijel ve vozidle, a to i přesto, že mu byla tato činnost zakázána rozhodnutím soudu.
 
Příbuzní a jejich kamarád
Rodina a jejich kamarád si od policistů vyslechli sdělení podezření ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody. Rodinný příslušníci muži ve věku osmapadesát až šestadvacet let společně s devatenáctiletým kamarádem vnikli do oploceného prostoru zahrady v obci Mariánské Lázně, kde měli odcizit uložené železné disky včetně pneumatik na nákladní automobil, společně s dalšími věcmi na toto vozidlo. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na částku 13 tisíc korun.
 
Alkohol za volantem
Komisař kriminální policie sdělil jednačtyřicetiletému muži z Aše podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Podezřelý muž měl začátkem srpna v Aši, ulici Chebská jako řidič motocyklu ve směru jízdy od obce Mokřiny nezvládnout řízení a následně najet na obrubník. Následkem toho z motocyklu spadl, tento pokračoval smykem po vozovce, kde v protisměru narazil do projíždějícího nákladního vozidla. Policisté u muže naměřili při dechové zkoušce hladinu alkoholu v dechu ve výši 1,90 ‰. Řidič motocyklu byl se zraněními letecky transportován do Fakultní nemocnice Plzeň.
 
por. Ing. Pavel Valenta
21.08.2013

vytisknout  e-mailem