Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy z Karlovarska

KARLOVARSKÝ KRAJ – Výtržnictví, krádež, alkohol. 

Čtyřiačtyřicetiletý muž z Karlových Varů si od policistů vyslechl sdělení podezření z přečinu výtržnictví, kterého se měl dopustit na ulici Vítězná, kde slovně a následně fyzicky napadl svoji o tři roky mladší družku. Muž se výtržnictví dopustil v poledních hodinách na místě veřejnosti přístupném.

 

Karlovarští policisté sdělili podezření z přečinu krádeže čtyřiadvacetiletému muži. Krádeže se měl dopustit v obchodním domě na ulici T.G.Masaryka, kde odcizil přes dvě desítky mléčných čokolád, se kterými prošel přes pokladny bez zaplacení. V prostoru za pokladnami byl muž zadržen ostrahou prodejny. Odcizené zboží bylo následně vráceno nepoškozené zpět na prodejnu. Tato krádež nebyla u čtyřiadvacetiletého muže první, za podobné jednání byl v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán, a to rozhodnutím Okresního soudu v Karlových Varech.

 

Alkohol ovlivňuje reakce. O tom se mohl přesvědčit čtyřicetiletý řidič osobního vozidla Peugeot, který řídil automobil, ve směru od Chebu na Mariánské Lázně, a to poté, co požil alkoholické nápoje. Za jízdy pak nedodržel bezpečnostní vzdálenost, před utvořenou kolonou stojících vozidel. Následně narazil do stojícího vozidla Alfa Romeo, které pak následkem nárazu odmrštil do dalšího před ním stojícího vozidla BMW. Policisté při dechové zkoušce u řidiče vozidla Peugeot naměřili hodnotu alkoholu 0,38. Způsobená škoda na vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 200 tisíc korun.

 

por. Ing. Pavel Valenta

16.02.2014

 

vytisknout  e-mailem