Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy z Karlovarska

KARLOVY VARY - Víkend 

Omezování osobní svobody a vykázání
Dvaatřicetiletý muž z Karlových Varů si dne 23.6.2012 převzal sdělení podezření z přečinů omezování osobní svobody, ublížení na zdraví ve stádiu pokusu, nebezpečné vyhrožování a výtržnictví. Muž v pátek v nočních hodinách fyzicky napadl svou babičku a nastříkal jí pepřový sprej do obličeje, přičemž jí po celou dobu slovně urážel a vyhrožoval zabitím. Dále se ukázalo, že se nejedná o první napadení. Muž po dobu jednoho roku v několika případech slovně a poté i fyzicky napadal své prarodiče, kterým vyhrožoval i zabitím, proto policisté z obvodního oddělení Nová Role muže vykázali ze společného obydlí. Na případu policie nadále pracuje. Muži v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

Porušování domovní svobody
Dvacetiletý mladík vnikl dne 22.6.2012 v odpoledních hodinách na verandu rodinného domu v obci Nová Kyselka, kde přespal do druhého dne, přičemž byl zde přistižen policejní hlídkou z obvodního oddělení Ostrov. Na policejní služebně mu bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody. Celý případ bude dále realizován formou zkráceného přípravného řízení. V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.   

Dopravní nehoda
Dne 23.6.2012 krátce po 18 hodině řídila 32letá řidička osobní motorové vozidlo Škoda Octavia v Karlových Varech po ulici Krokova, kdy se s vozidlem počala otáčet do protisměru v místě odbočky k zahrádkářské kolonii, přičemž nedala přednost v jízdě protijedoucímu motocyklu Yamaha a došlo ke střetu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění spolujezdce motocyklu a k těžkému zranění 45letého řidiče motocyklu, který byl letecky transportován do nemocnice v Plzni. Míra zavinění dopravní nehody je nadále v šetření.  

nprap. Bc. Martina Hrušková
Ne 24. června 2012
 

Odkazy do noveho okna

dopravní nehoda

dopravní nehoda 

Detailní náhled

dopravní nehoda

dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem