Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy z karlovarska

KARLOVY VARY - Nehoda, zpronevěra atd. 

Policisté hledají svědky
Ostrovští policisté pátrají po svědcích. Doposud neznámý pachatel v době od 6 do 8. dubna 2013 rozbil skleněnou výplň osobního vozidla značky Renault Thaliha, které bylo zaparkováno na parkovišti v ulici Seifertova. Z vozidla pak odcizil záznamové zařízení, které bylo umístěno na čelním skle. Pachatel tak způsobil majiteli vozidla škodu předběžně odhadnutou na částku přesahující šest tisíc korun. Policisté žádají případné svědky, kteří by mohli pomoci při vyšetřování, aby je kontaktovali na čísle 974 366 911.
 
Zpronevěra
Komisař kriminální policie zahájil trestní stíhání osmatřicetiletého muže a devětadvacetileté ženy, jako obviněných ze spáchání trestného činu zpronevěry. Obvinění měli užívat se souhlasem čtyřicetiletého muže jeho osobní vozidlo Ford Mondeo od roku 2008. V roce 2009 měli společně vozidlo bez vědomí čtyřicetiletého muže prodat za částku 95 tisíc korun. Škoda, která vznikla majiteli, byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 160 tisíc korun.
 
Porušování domovní svobody
Vyslechli si sdělení podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody. Ostrovští policisté vypátrali a následně zadrželi osmapadesátiletého muže, který vnikl na pozemek se zahradní chatou v zahrádkářské kolonii v Ostrově u ubytovny na ulici Jáchymovská. Tu pak měl neoprávněně a bez svolení sedmdesátiletého majitele obývat a užívat.
 
V dalším případě opět v Ostrově si sdělení podezření vyslechli hned tři muži ve věku dvacet až sedmatřicet let, kteří měli společně vniknout na pozemek zahradní chatky v ulici Obchodní. Zahradní chatku pak měli neoprávněně a bez svolení majitele obývat a užívat. Třiašedesátiletý majitel zde muže přistihl a okamžitě přivolal na pomoc městské strážníky společně s policisty.
 
Nehoda čtyř vozidel
Dne 8. dubna 2013 kolem 16:45 hodin řídila šestapadesátiletá žena osobní automobil Renault, po ulici Západní ve směru na ulici Plzeňská. Před železničním přejezdem na této ulici nedodržela bezpečnostní vzdálenost za před ním jedoucím vozidlem, čímž došlo ke střetu jeho přední částí vozidla do zadní části vozidla Peugeot, které pak bylo nárazem odraženo na před ním stojící vozidlo, které pak bylo odraženo na další stojící automobil.
 
Při dopravní nehodě čtyř vozidel došlo k lehkému zranění pěti osob, které byly převezeny do nemocnice v Karlových Varech, odkud byli po provedeném ošetření propuštěni. Alkoholu u všech řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Škoda na vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku 80 tisíc korun.
 
por. Ing. Pavel Valenta
09.04.2013
Odkazy do noveho okna

Nehoda vozidel

Nehoda vozidel 

Detailní náhled

Nehoda vozidel

Nehoda vozidel 

Detailní náhled

Nehoda vozidel

Nehoda vozidel 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem