Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy z Karlových Varů

KARLOVY VARY - Krádež, nehoda atd. 

Výtržnictví
Policisté z karlovarského obvodního oddělení sdělili podezření z přečinu výtržnictví osmadvacetiletému muži a jeho rok mladšímu kamarádovi. Ti se měli v ranních hodinách dne 12.7.2012 v ulici Sokolovská u místní herny na místě veřejnosti přístupném a to nejméně před pěti svědky, fyzicky napadnout devětadvacetiletého muže.
 
Krádež
Policisté z Ostrova sdělili podezření z přečinu krádeže čtyřiadvacetiletému muži, který měl vniknout v ulici Vančurova do sklepních kójí. Zde měl odcizit horská jízdní kola a další různé náhradní díly na kolo. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 10 tisíc korun.
 
Krádež šicího stroje
Ostrovští policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu krádeže, kterého se dopustil dosud nezjištěný pachatel, který měl v ulici Dukelských Hrdinů v prodejně šicích strojů, využít nepřítomnosti prodavače a odcizit vystavený šicí stroj v hodnotě nepřesahující 10 tisíc korun.
 
Dopravní nehoda
Dne 16. srpna 2012 kolem půldruhé hodiny ranní řídil třicetiletý muž motocykl Jawa 350, po místní komunikaci v obci Dalovice, ve směru od Sadova. Při projíždění levotočivé zatáčky řidič nepřizpůsobil rychlost vozidla profilu komunikace, vyjel vpravo mimo komunikaci, kde následně narazil do vzrostlého listnatého stromu. Při nehodě řidič utrpěl zranění, se kterými byl převezen do nemocnice v Karlových Varech. Policisté zjistili, že muž řídil motocykl bez ochranné přilby,bez řidičského oprávnění k řízení tohoto typu motocyklu a také to, že motocykl nebyl vybaven registrační značkou.
 
Ve stejný den kolem půl deváté dopoledne řídil devětatřicetiletý muž nákladní soupravu, se kterou jel po účelové komunikaci u obchodního domu na ulici Chebská, sloužící k zásobování. Zde se plně nevěnoval řízení vozidla a narazil nádrží na palivo do obrubníku, přičemž došlo k poškození nádrže i obrubníku. Následkem toho z nádrže vytekla nafta, kterou museli odstranit hasiči.
 
Kolem sedmnácté hodiny devětadvacetiletý muž osobní vozidlo Škoda po silnici I/6 v Karlových Varech, ve směru od Sokolova na Prahu. Při najíždění na Pražský most v prudké pravotočivé zatáčce měl řidič nepřizpůsobit rychlost jízdy dopravně technickému stavu komunikace a mokrému povrchu. Uvedl vozidlo do smyku a najel na pravou krajnici a pak mimo komunikaci. Dopravní nehodu nadále vyšetřují dopravní policisté.
 
K další dopravní nehodě došlo kolem půl šesté odpoledně, kdy šestatřicetiletý cizinec měl řídit osobní vozidlo VW Passat po silnici I/6 po ulici Táborská v místech železničního přemostění. Při průjezdu levotočivé zatáčky uvedl vozidlo do smyku, vyjel mimo komunikaci, kde narazil do kovových silničních svodidel.  Muž byl po nehodě převezen do Karlovarské nemocnice.
 
 
Před devatenáctou hodinou havaroval dvacetiletý muž v osobním vozidle Renault. Při jízdě po silnici ve směru od Prahy na Sokolov v mírné pravotočivé zatáčce nepřizpůsobil rychlost svého vozidla stavu a povaze vozovky. Uvedl vozidlo na mokrém povrchu do smyku a tím došlo k vyjetí vlevo mimo komunikaci, kde narazil do svodidel. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění u řidiče, který byl převezen do nemocnice v Karlových Varech.
 
Ani v jednou z případů nebylo u řidiče zjištěno požití alkoholických nápojů nebo jiných omamných nebo psychotropních látek.
 
por. Ing. Pavel Valenta
17.08.2012
Odkazy do noveho okna

Motocykl

Motocykl 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem