Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy z Karlových Varů

KARLOVY VARY - Policie ČR pátá a šetří 

Agrese a násilí
 
Úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví zahájili ostrovští policisté proti dvaačtyřicetiletému muži ze Sokolova. Ten měl dne 23.9.2012 v době od 02.15 hodiny ráno fyzicky napadnout poškozenou osmatřicetiletou ženu,  které způsobil zranění. Nyní mu za toto agresivní jednání hrozí až tři roky ve vězení.
 
Neznámý pachatel
 
Pro podezření ze spáchání přečinu krádeže šetří policisté případ v Karlových Varech. Zatím neznámý pachatel odcizil v době od 25.8.2012 do 23.9.2012 v Karlových Varech - Staré Roli, devětaosmdesátiletému muži z bytu v prvním nadzemním podlaží finanční prostředky ve výši 80 000 Kč. Karlovarští policisté mají nyní za úkol zjistit, kdo se v tomto období u muže pohyboval a kdo je pachatelem.
 
Zatím neznámý pachatel se podíval do kamenolomu Číhaná a odcizil 50 metrů měděného elektrického vodiče vedoucího do těžební jámy a dále v těžební jámě odcizil ponorné kalové čerpadlo s přívodním elektrickým vodičem. Celková škoda je 50 000 Kč a policie nyní vyhodnocuje stopy. Pachateli hrozí až dva roky ve vězení.
 
 
Dopravní nehody –žádost o pomoc
 
Karlovarští dopravní policisté žádají veřejnost o pomoc při objasňování dopravní nehody, ke které došlo dne 10.9.2012 v 18:00 hodin na silnici II/219 na křižovatce ulic Kraslická a Jungmannova v Nejdku u domu č. 605 ve směru na Bernov. Na této komunikaci narazil dosud nezjištěný řidič s vozidlem do zděného pomníku plynového uzávěru a poté bez ohlášení z místa nehody odjel.
 
I při další nehodě žádají policisté o pomoc u veřejnosti. Hledáme svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 2.9.2012 v době od 11:00 – 12:00 hodin v ulici Západní v Karlových Varech. Na této komunikaci došlo k poškození zaparkovaného vozidla Ford Mondeo dosud nezjištěným vozidlem. To poté odjelo skrz burzu k čerpací stanici OMW.
 
Informace prosím volejte na linku 158 nebo na číslo 974 366 408. Děkujeme.
 
mjr. Mgr. Andrea Kávová
24.9.2012
 
 


 

vytisknout  e-mailem