Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy z Karlových Varů a okolí

KARLOVY VARY - Případy z Karlových Varů a okolí 

Policisté hledají svědky
Dne 07. listopadu 2012 kolem 14:15 hodiny řídil dvacetiletý muž osobní vozidlo Renault Laguna po silnici ve směru od obce Háje směrem na obec Březová. V mírném klesání a při projíždění pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost vozidla profilu a stavu komunikace, vyjel s vozidlem do protisměru a posléze mimo komunikaci, kde narazil do betonového a dřevěného sloupu. Řidič při nehodě utrpěl zranění, se kterým byl převezen do Karlovarské krajské nemocnice. Dopravní policisté žádají případné svědky této nehody, aby kontaktovali bezplatnou linku 158 nebo přímo skupinu dopravních nehod na čísle 974 366 408.
 
Řídil pod vlivem drog
Ostrovští policisté na základě znaleckého posudku z oboru zdravotnictví, odvětví toxikologie sdělili podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky osmadvacetiletému muži z karlovarska. Ten byl kontrolován v obci Sadov, kde řídil, vozidlo Mazda. Po provedeném orientačním testu policisté zjistili, že muž je pozitivní na psychotropní látku amphetamin.
 
Bydlel v cizím bytě
Karlovarští policisté sdělili podezření dvaatřicetiletému muži z Karlových Varů, který neoprávněně užíval k bydlení opuštěný rodinný dům padesátiletého cizince. Za své jednání si vyslechl sdělení podezření z přečinu neoprávněný zásah do práva k domu, bytu nebytového prostoru.
 
por. Ing. Pavel Valenta
08.11.2012

vytisknout  e-mailem