Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy z kraje

KARLOVARSKÝ KRAJ - Případy z kraje 

Zadržen při krádeži
Karlovarští policisté sdělili podezření devětatřicetiletému muži z Karlových Varů, který v pátek vnikl do garáže na ulici I.P.Pavlova, zde měl utrhnout měděné okapové svody. Při tomto jednání byl zadržen hlídkou z obvodního oddělení Karlovy Vary. Škoda, která byla mužem způsobena, byla předběžně odhadnuta na částku ž tisíc korun. Policisté také zjistili, že zadržený muž se krádeže dopustil i přesto, že v posledních třech letech byl za takový skutek odsouzen a potrestán rozhodnutím Okresního soudu v Karlových Varech.
 
Jednatřicetiletá žena zabránila krádeži. Chebští policisté sdělili podezření dvaadvacetiletému muži pro přečin krádež ve stádiu pokusu. Podezřelý muž měl ve večerních hodinách v Dolním Žandově, pokusit vloupat do skladu místní restaurace s úmyslem zde odcizit alkoholické nápoje. Při krádeži byl přistižen zaměstnankyní restaurace, která muži zabránila v dalším konání.
 
Dvě nehody
Dne 15.12.2012 kolem čtvrté hodiny ranní třiatřicetiletý cizinec osobní vozidlo Ford Mondeo v Chebu po ulici Dvořákova. Při jízdě nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu a povaze vozovky, vyjel vpravo mimo komunikaci a zde narazil přední částí vozidla do dopravní značky „Hlavní pozemní komunikace“, kterou zlomil. Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče negativní.
 
K další nehodě došlo kolem osmnácté hodiny, kdy řídil pětačtyřicetiletý cizinec osobní automobil VW Golf IV po ulici Evropská, při odbočování do ulice Pivovarská a nedal přednost právě projíždějícímu vozidlu Hyundai. Následně došlo ke střetu obou vozidel. Při nehodě utrpěl řidič vozidla Hyundai a jeho spolujezdkyně lehká zranění. Dechová zkouška u účastníků nehody byla negativní.
 
por. Ing. Pavel Valenta
16.12.2012

vytisknout  e-mailem