Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy

KARLOVY VARY - Policejní práce 

Úkony trestního řízení ve věci podezření z přečinu krádeže zahájili karlovarští policisté zatím proti neznámému pachateli. Dne 8.5.2012 se vloupal do kůlny na pozemku mateřské školky v Abertamech a odcizil dvě velké skluzavky, tři kusy zahradních židlí a dětský dřevěný stolek. Dále vzal odrážedlo ve tvaru kačera a jedno šlapadlo ve tvaru motorky. Celková škoda je přes 5 000 Kč a policie po pachateli pátrá.
 
Dvaatřicetiletého a sedmadvacetiletého muže podezírají policisté z krádeže ve formě spolupachatelství, když dne 25.4.2012 v Teplé, část Klášter z haly objektu odcizili 320 kg litinového parovodního potrubí, přičemž byli při odvozu věcí do sběrných surovin zadrženi policisty. To měli co vysvětlovat. Oba dva pachatelé nejsou nováčci, na svém kontě už mají i jiné majetkové protiprávní jednání.
 
Pro krádež podezírají policisté dva muže z Karlových Varů (27, 36 let). Společně měli na benzínové stanici v Karlových Varech natankovat do osobního vozidla Renault 19 a bez zaplacení z místa odjet. Podezřelý sedmadvacetiletý muž byl v posledních třech letech za takový čin již odsouzen. Nyní ho čeká to samé.
 
mjr. Mgr. Andrea Kávová
9.5.2012
 

vytisknout  e-mailem