Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Připravujeme bezpečnostní opatření

PROSTĚJOV - Do Prostějova přijede FC Baník Ostrava a jeho fanoušci. 

V sobotu 8. dubna 2017 v odpoledních hodinách proběhne v Prostějově bezpečnostní opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku v souvislosti s konáním fotbalového utkání na stadionu v ulici Za Místním nádražím mezi celky 1. SK Prostějov a FC Baník Ostrava.

Utkání je vyhodnoceno jako rizikové, proto má bezpečnostní opatření krajský charakter a nasazení sil a prostředků bude odpovídat rizikovosti akce. Do opatření jsou zařazeni policisté pořádkové služby, včetně policistů pořádkových jednotek, služby kriminální a dopravní policie a rovněž policisté z antikonfliktního týmu. V součinnosti s Policií České republiky se na opatření podílejí také strážníci Městské policie Prostějov. V úzkém kontaktu jsou policisté také s pořadatelskou službou na stadionu a fotbalovými kluby.

Očekáváme příjezd několika stovek fanoušků hostujícího týmu. Policisté budou monitorovat jejich příjezd do Prostějova i pohyb po městě před, během i po skončení zápasu.

Upozorňujeme návštěvníky, že v blízkosti stadionu je omezený počet parkovacích míst. Proto apelujeme, aby k dopravě na stadion nevyužívali soukromá osobní vozidla, ale raději využili hromadné prostředky nebo přišli pěšky a rovněž upozorňujeme, aby důsledně dodržovali pokyny policistů.

Obyvatelé okolí stadionu a předpokládaných tras přesunů fanoušků byli o opatření informováni doručením informačního letáku přímo do poštovních schránek. Vzor letáku přiložen.

por. Mgr. František Kořínek

6. dubna 2017

Odkazy do noveho okna

Informační leták pro veřejnost

Informační leták pro veřejnost 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem