Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Přišel o jízdní kolo za 50 tisíc

ÚO Bruntál - při obnově turistického značení a jiné události 

Při obnově turistického značení přišel o kolo za 55 tisíc
horské kolo web.JPG
Odcizení jízdního kola v hodnotě 55 tisíc Kč šetří rýmařovští policisté. Dne 30.10.2011 v dopoledních hodinách v lesním porostu v katastru obce Lomnice odcizil prozatím neznámý pachatel horské jízdní kolo Author A-RAY v hodnotě 50 tisíc Kč. Majitel prováděl v lese obnovu turistického značení a na chvíli se od kola vzdálil. Na kole měl připevněn i tachometr v ceně 5 tisíc Kč.
 
Rozbil výlohu obchodního domu
V noční době dne 29.10.2011 rozbil v Bruntále na ulici Jesenická dosud neznámý pachatel skleněnou výlohu obchodního domu. Způsobená škoda činí přes 5 tisíc Kč.
 
Pod vlivem alkoholu vyhrožoval zabitím
Policejní komisař SKPV sdělil v těchto dnech podezření 49letému muži z přečinu nebezpečného vyhrožování. Toho se měl dopustil tím, že dne 26.8.2011 v Břidličné před jedním z domů na ulici Nerudova vyhrožoval 36letému a 44letému muži, že je zabije. Měl máchat před sebou nožem. K útokům nedošlo, podezřelý svého jednání zanechal po okřiknutí své dcery. Přivolaní policisté ho zajistili a při dechové zkoušce mu naměřili 1,92 promile. Střízlivěl na záchytné stanici. Nyní mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.
 
Neoprávněně vytěžil devět stromů, které odcizil
V pondělí 31.10.2011 sdělili rýmařovští policisté podezření z přečinu krádeže 57letému muži. Je mu kladeno za vinu, že v době od 16. do 20.9.2011 v lese v Jiříkově měl vytěžit a odcizit celkem devět stromů a to pět javorů a čtyři buky. Při manipulaci a přibližování měl ještě poškodit dalších 12 stromů. Podezřelý muž svou vinu popírá. Způsobená škoda činí přes 9 tisíc Kč.
 
Násilně vniknul do dvou rodinných domů a odcizil peníze
Vloupání do dvou vedle sebe stojících rodinných domů šetří intenzivně policisté v Krnově. Prozatím neznámý pachatel vnikl násilně od 30. do 31.10.2011 do dvou rodinných domů na ulici Městská. Domy prohledal a rozházel zde různé věci. Odcizil hotovost ve výši přes 54 tisíc Kč. Poškozením způsobil majitelům škodu ve výši 2 tisíce.
                                                                                  
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
1.11.2011
 
 

vytisknout  e-mailem