Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Přišel o peníze

při nakládce stavebního materiálu mu pachatel vzal z auta 15 tisíc 

Při nakládce přišel o peníze
V dopoledních hodinách ve čtvrtek 23.7.2009 v Bruntále na ulici Opavská na parkovišti stavebnin využil dosud neznámý pachatel nepozornosti 48letého muže, který nakládal stavební materiál ze zadní části dodávkového vozidla. Pachatel otevřel nezamčené dveře u řidiče a z přihrádky odcizil peněženku s finanční hotovostí ve výši 15 tisíc Kč, 650 polských zlotých, platební kartu a doklady. Způsobená škoda činí 19 245 Kč.
  
Rychlý motocyklista havaroval
Dne 23.7.2009 v 17,00 hodin mezi obcemi Vrbno pod Pradědem a Vidly jel 31letý muž na motocyklu Honda. Nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu komunikace a při projíždění levotočivé zatáčky vyjel mimo vozovku. Došlo k jeho lehkému zranění. Požití alkoholu bylo vyloučeno negativní dechovou zkouškou. Způsobená škoda činí 30 tisíc Kč.
  
Vběhl mu pod kola divočák
Ve 22,30 hodin dne 23.7.2009 mezi obcemi Bílčice a Leskovec nad Moravicí došlo k dopravní nehodě mezi automobilem a lesní zvěří. 57letý řidič jel s vozidlem Citroen a z pravého silničního příkopu mu v těsné blízkosti před citroenem vyběhlo divoké prase. Pro krátkou vzdálenost již nestačil zareagovat a došlo ke střetu. Zvíře z místa uteklo. Ke zranění osob nedošlo. Způsobená škoda činí 20 tisíc Kč.
 
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem