Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Přišel se zabaleným nožem v toaletním papíru a poté ho použil k přepadení

Kriminalisté z prvního oddělení obecné kriminality z Prahy I. vypátrali, zadrželi a následně obvinili cizince z trestného činu loupeže. 

Šestadvacetiletý muž ve čtvrtek 10. října kolem páté hodiny ranní vstoupil do herny v Praze 7 na Ortenově náměstí. Nejdříve si sedl k ruletě, kde chvíli čekal. V okamžiku když barmanka odešla na toaletu, muž vytáhl třicet centimetrů dlouhý nůž zabalený do toaletního papíru. Při příchodu obsluhy ho zvedl proti jejímu obličeji a dožadoval se vydání finanční hotovosti. Barmanka mu ve strachu o svůj život vydala celou kasírtašku s hotovostí bezmála dvacet tisíc korun. Muž posléze z baru utekl pryč.
Díky velmi dobré práci se kriminalistům podařilo zjistit, o koho se jedná a kde se nachází. Na konci minulého týdne lupiče zadrželi na hotelu v Praze 4. Při zadržení bylo u muže nalezeno větší množství pervitinu. Krátce po činu se snažil změnit svůj vzhled, a proto se nechal ostříhat na krátko. Nyní mu za toto protiprávní jednání hrozí trest odnětí svobody až na deset let.
 

 

nprap. Eva Kropáčová     7.11.2011

vytisknout  e-mailem