Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přišla o deset tisíc

TEPLICE - Netrpělivost ji stála peníze; Okradena o kabelku 

Netrpělivost ji připravila o peníze
    O deset tisíc korun přišla žena, která si z bankomatu v Bílině chtěla vybrat finanční hotovost. Po zadání PIN čekala na bankovky, které jí však bankomat hned nevydal. Netrpělivá žena šla na pobočku banky, mezitím částka z bankomatu vyjela. To už ale byla majitelka účtu pryč a peníze si místo ní odnesl neznámý pachatel. Policie věc vyšetřuje jako trestný čin krádeže, za který může jít nepoctivec až na dva roky za mříže.
 
 
Ve chvilce přišla o kabelku
    Policie vyšetřuje trestné činy krádeže a neoprávněného držení platební karty. Těch se dopustil dosud neznámý pachatel, který využil nepozornosti 30 leté ženy, která si během nákupu v lékárně v centru Teplic odložila svou kabelku, ve které měla doklady, platební karty a dva mobilní telefony. V nestřeženém okamžiku se pachatel kabelky zmocnil a nepozorovaně z prodejny odešel. Poškozená vyčíslila škodu na odcizených věcech na necelých sedm tisíc korun.
 
 
Násilník vykázán z bytu
    Z trestného činu týrání svěřené osoby  byl obviněn 45 letý muž z Teplic, který v průběhu celého uplynulého roku opakovaně verbálně i fyzicky napadal svou družku. Jeho násilné chování vyvrcholilo, když ji  začal ohrožovat kuchyňským  nožem  a vyhrožovat  jí zabitím. Ženě se z bytu naštěstí podařilo utéct a zavolat pomoc. Přivolaní policisté muže zadrželi a využili oprávnění  daného zákonem a rozhodli o vykázání agresora  na dobu 10 dnů ze společné domácnosti a přilehlého okolí do 100 metrů. Policejní komisař navíc podal podnět na vzetí obviněného do vazby.

vytisknout  e-mailem