Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přišlo se na něj po dvou letech

MOST - Teď byl obviněn; Přijal pozvání na kávu, byl okraden + další info  

 

Kriminalisté nyní zjistili, kdo má na svědomí vloupání do večerky v Mostě, ke které došlo na konci roku 2010. Podle nich se jedná o 24letého Mostečana. Ten měl po vniknutí do objektu poškozeného připravit o cigarety a alkohol za téměř 20 tisíc korun. Poničení škodu navýšilo o třináct tisíc. Mladý muž si za to v těchto dnech převzal sdělení obvinění z trestných činů krádež vloupáním a poškození cizí věci. O svém jednání teď může rozjímat ve vazbě, kam byl umístěn za jinou trestnou činnost.


 

Nechal se pozvat na kávu, byl okraden

Policisté v Mostě šetří okradení cizince. Toho podle jeho slov okradly dvě neznámé ženy. Zlodějky si oběť vyhlédly v restauraci, kde se s mužem daly do hovoru. Netrvalo dlouho a padlo pozvání na kávu. Trojice nasedla do taxíku a odjela do bytu. Tam si poškozený údajně dal kávu a vodku. Ráno se probudil na hotelu, kde byl ubytován. Tam také zjistil, že byl okraden. Zlodějky ho obraly o mobil a finanční hotovost. Jednalo se o majetek v hodnotě 40 tisíc korun.


 

Ze sklepa zmizely sudy s pivem

Osm sudů s pivem zmizelo ze sklepa domu v Horním Jiřetíně. Neznámý poberta kradl v noci. Poškozený jednání pachatele vyčíslil na dvacet tisíc korun. Případ si převzali hamerští policisté. Pokud bude neznámý pivař dopaden, za krádež vloupáním mu hrozí až dvouleté vězení.


 

por. Alena Bartošová

KŘP Ústeckého kraje

21. května 2013


 

vytisknout  e-mailem