Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přistižen při činu

TEPLICE - Pokusil se vykrást auto; Na hřbitově hořelo..... 

Neúspěšný zloděj
     Policisté z  oddělení hlídkové služby zadrželi v Teplicích 20-ti letého muže, který se pokusil vloupat do zaparkovaného vozidla Škoda Felicia. Než však stačil z auta něco odcizit, vyplašil ho náhodný svědek, který zavolal na linku 158. Zloděj se dal na útěk, ale policisté ho během několika minut na základě poskytnutého popisu dopadli.  Pachateli bylo sděleno podezření z trestného činu krádeže ve stadiu pokusu, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta nebo peněžitý trest.

Na hřbitově hořelo
   Policisté z Duchcova šetří případ požáru, ke kterému došlo v prostoru hřbitova v Košťanech. Došlo zde ke vznícení okrasného keře, který zde byl vysazen. Ohledáním místa požáru byla vyloučena technická závada a bylo zjištěno, že k požáru došlo od otevřeného ohně ( svíčka, nedopalek cigarety, zápalka, zapalovač). Nelze vyloučit nedbalost ani úmyslné jednání neznámé osoby. Žár ohně poškodil jednu skleněnou náhrobní desku,  škoda byla předběžně odhadnuta na jeden tisíc korun. Věc je šetřena jako přestupek proti zákonu o požární ochraně.


Odcizil všechna kola
     Hned dvou trestných činů se dopustil svým jednáním dosud neznámý pachatel, který se během noci vloupal do osobního vozidla tov. značky BMW. Když ve vozidle nenašel nic, co by stálo za odcizení, odmontoval a odnesl si z vozidla všechna 4 kola z lehkých slitin i s jistícími šrouby. Celková škoda, kterou lapka  způsobil se vyšplhala téměř k 50 tisícům. Pachateli hrozí v případě dopadení za trestné činy krádeže a poškozování cizí věci až tři roky ve vězení.

 

 

vytisknout  e-mailem