Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Přistoupil k ženě

Odcizil ji mobil 

     Policisté z obvodního oddělení Plzeň – střed pátrají od včerejšího dne po pachateli krádeže mobilního telefonu a peněženky. Případ jim přišla včera oznámit 20letá dívka, která má trvalý pobyt nahlášený na jihu Plzeňska. Do protokolu uvedla, že v neděli 4. prosince v jedenáct hodin večer seděla společně se svojí kamarádkou na lavičce před občerstvením na rohu ulic Americké a Prokopova. Náhle k ní zezadu přistoupil nějaký muž a z kabelky, kterou měla zavěšenou na rameni, jí odcizil mobil a peněženku s doklady a finanční hotovostí 650 korun. Dívka sice ucítila, že jí někdo sahá do kabelky, ale lapku uviděla ve chvíli, kdy už začal utíkat směrem k Šafaříkovým sadům.
     Pachatele popsala jako muže vysokého asi 190 centimetrů, hubené postavy. Na sobě měl tmavou bundu, pravděpodobně džíny a na hlavě měl kulicha tmavé barvy. Byl cítit chemickými výpary.
     Policisté případ kvalifikovali jako přečin krádež a po pachateli pátrají. Zároveň prosí případné svědky, kteří by měli jakoukoliv informaci, která by pomohla k dopadení pachatele a s šetřením celé věci, aby své informace zavolali na telefonní číslo 974 323 522 nebo na tísňovou linku 158.

nprap. Simona Čejková
6. prosince 2011

vytisknout  e-mailem