Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přizvali pyrotechniky

DĚČÍN - V Krásné Lípě byla nalezena dělostřelecká střela. 

Postrádal sluchátka

DĚČÍN – Před měsícem obdrželi policisté z Děčína oznámení o krádeži sluchátek v hodnotě osmi set českých korun. O sluchátka zn. Sony měl mladý dorostenec přijít před budovou bankovního ústavu v Děčíně během Mezinárodního dne žen ve večerních hodinách. V průběhu prověřování oznámené krádeže vyšlo najevo, že sluchátka mu měl vytrhnout z ruky třiadvacetiletý muž z Děčína. Od sedmého dubna letošního roku čelí sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže, který policisté zpracovávají ve zkráceném přípravném řízení.

S kanystry pro úlovek

ŠLUKNOV – Rumburští policisté prověřovali v uplynulých týdnech tři případy krádeže nafty v Císařském na Šluknovsku. Do jejich hledáčku se postupně dostala trojice mužů, kteří od konce února až do závěru letošního března  odčerpali z odstavených nákladních vozidel v areálu soukromé společnosti téměř čtyři sta litrů pohonných hmot. Zjištěná škoda dosáhla částky přesahující 8.700,- Kč. Všichni odhalení podnikavci čelí trestnímu stíhání pro přečin krádeže, které je vedeno na svobodě.

Chybí hotovost

DĚČÍN – Obsluha čerpací stanice v Boleticích nad Labem na Děčínsku nedávno zjistila násilné vniknutí do pokladny venkovního vysavače. Z jeho vnitřní pokladny zmizela v noci z neděle na pondělí čtvrtého dubna finanční hotovost v hodnotě 500,- Kč. Jeho oprava vyjde majitele na dalších pět set českých korun. Případ přečinu krádeže šetří policisté z děčínského obvodního oddělení.

Potyčka před barem

DĚČÍN - Před oblíbeným děčínským barem v Duchcovské ulici došlo zřejmě během druhého dubnového víkendu k potyčce mezi trojicí mužů. Nepříjemnost se odehrála krátce po půlnoci sedmého dubna letošního roku a skončila v rukou děčínských policistů, kteří případ prověřují s ohledem na přečin výtržnictví a ublížení na zdraví.  Incident se neobešel bez zranění, a tak jeden ze zúčastněných musel vyhledat lékařskou pomoc.

Hledá se hnědý VW Touareg

DĚČÍN – Děčínští policisté v polovině minulého týdne přijali oznámení o pravděpodobném odcizení  auta zn. VW Touarega v barvě hnědé metalízy, který jeho majitel odstavil ve středu šestého dubna letošního roku v Boleticích nad Labem před svým bydlištěm.  Policisté po voze v hodnotě 250.000,- Kč vyhlásili celostátní pátrání  a prověřují všechny okolnosti, které by mohly napomoci k objasnění možného přečinu krádeže.

Natankoval, nezaplatil

ČESKÁ KAMENICE – Českokameničtí strážci zákona prověřují oznámení o neplatícím zákazníkovi, který zavítal sedmého dubna letošního roku k benzínové čerpací stanici v České Kamenici. Do kanystru natankoval pohonné hmoty  v hodnotě 140,- Kč a z místa vzápětí utekl bez placení. Nepříjemnost prověřují s ohledem na přečin krádeže.

Povedlo se !

KRÁSNÁ LÍPA - Sedmého dubna letošního roku byl krátce po dvacáté hodině do Krásné Lípy přivolán policejní pyrotechnik. Po jeho příjezdu na pole v Tyršově ulici v Krásné Lípě čelil nevystřelené protipancéřové střele německé výroby. Střelu ráže 88 mm pocházející z druhé světové války si přítomní specialisté odvezli s sebou za účelem bezpečného zneškodnění. Ke zranění osob, ani škodě na majetku nedošlo. Evakuace osob z místa nebyla nutná, jelikož místo nálezu se nadcházelo v odlehlé části města.

Pozor na podvodníky !

DĚČÍN –  Děčínští policisté v těchto dnech pracují na případu možného přečinu podvodu, ke kterému mohlo dojít prostřednictvím internetu začátkem letošního dubna. Na internetovém prodejním portálu byla vyvěšena nabídka prodeje mobilního telefonu zn. iPhone, která oznamovatelku zaujala natolik, že ji začala řešit. Po dohodě s prodávající stranou zaplatila prostřednictvím platebního terminálu částku pět tisíc českých korun a čekala na zásilku. Zatím žádná nedorazila, a tak se obrátila na místní policisty, kteří se případem začali zabývat.   

 

Děčín, 11. dubna 2016 

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem