Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pro dlažbu do sklepa

CHOMUTOV - Sklep ale byl cizí, Učit se nešel.... 

Pro dlažbu do sklepa

Policisté v Klášterci sdělili podezření z krádeže 30letému místnímu obyvateli. Na začátku ledna vnikl do sklepních prostor domu v ulici Pod Stadionem. Dostal se až do kóje poškozeného, všechno prohledal a sebral několik balíků uložené dlažby, dva výfuky a další věci. Celková škoda se vyšplhala na téměř 8 tisíc korun.

Učit se nešel

Během prvního únorového týdne vnikl 26letý obyvatel Jirkova do objektu sportovní haly u místní základní školy. Z tašky poškozené odcizil peněženku s osobními doklady a hotovostí. Peníze si nechal a peněženku zahodil. Druhý den se muž vydal do budovy školy znovu. Tentokrát nesebral nic, byl vyveden zaměstnancem školy ven. Následné vyšetřování prokázalo, že za majetkovou trestnou činnost byl odsouzen chomutovským soudem již v roce 2014. Policisté z místního obvodního oddělení mu nyní sdělili podezření z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.  

Poprala se v baru

V neděli navštívila bar v Chomutově 20letá místní obyvatelka. Při této příležitosti napadla další návštěvnici, kdy ženu udeřila sklenicí do hlavy. Zranění si vyžádalo ošetření u lékaře, doba léčení bude upřesněna dodatečně. Co bylo příčinou jejího jednání, nyní vyšetřují policisté, skutek vyhodnotili jako výtržnictví. 

Postříkal vrata

23letý muž z Kadaně se bude zodpovídat z trestného činu poškození cizí věci. Před časem totiž nastříkal bílým sprejem na dřevěná vrata garáže poškozeného nápis. Tímto vznikla majiteli škoda za 500 korun. Uvedené jednání nadále vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

1.března  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207     

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem