Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pro kolo do auta

LITOMĚŘICKO – Recidivistka využila neuzamčených dveří. 

Obvinění pro trestný čin krádeže si v těchto dnech převzala 19letá žena z Litoměřic, která na sklonku uplynulého roku odcizila jízdní kolo. Bicyklu uloženého ve vozidle zaparkovaném na jedné z litoměřických ulic se zmocnila po otevření neuzamčených dveří. K odcizení si připravila ještě další kolo, které se ve vozidle nacházelo, ale svůj záměr již nestihla dokončit. S krádeží jí pomáhal 49letý muž z Litoměřic, který byl z trestného činu krádeže také obviněn. Mladou ženu pravděpodobně postihne vyšší trest, neboť uvedeného jednání se dopustila, ačkoliv byla za obdobný čin v nedávné době pravomocně odsouzena.

 

Neuzamčený sklep

Sklep jednoho obytného domu v Litoměřicích navštívil tento týden v nočních hodinách zloděj. Do sklepních prostor vnikl neuzamčenými dveřmi a odnesl si čtyři kusy automobilových pneumatik včetně disků. Škoda je vyčíslena na více než 14 tisíc korun. Po neznámém pachateli pátrají litoměřičtí policisté.

 

Vykradená chatka

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se tento týden vloupal v zahrádkářské kolonii poblíž obce Křešice do rekreačního objektu. Zloděj překonal oplocení pozemku a pokusil se vniknout do chaty, což se mu nepodařilo. Poté vnikl za použití násilí do sklepa, který prohledal a odcizil zde uložené nářadí a několik desítek litrů alkoholických nápojů. Škoda přesahuje 8 tisíc korun. Ve věci již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody.

 

Rozbité okno

Policisté z Roudnice nad Labem pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který v obci Kleneč poškodil na ulici zaparkované vozidlo. Z neznámých důvodů rozbil nezjištěným předmětem skleněnou výplň zadního okna. Oprava bude majitele stát nejméně 6 tisíc korun. Jednání pachatele policisté vyhodnotili jako trestný čin poškození cizí věci.

 

Litoměřice, 6. 5. 2016, nprap. Pavla Kofrová

Oddělení tisku a prevence Litoměřice

tel.: +420 974 436 207

       +420 724 101 966

e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem