Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prodal zapůjčené

LITOMĚŘICE – Hrozí mu až pětiletý trest; Na děti neplatí; Bral lyže, kola i pruty 

42letý muž z Roudnicka prodal vozidlo, které nevlastnil. Osobní vozidlo získal v červnu 2012 na základě smlouvy od úvěrové společnosti, ale uhradil jen první splátky. Od podzimu 2012 splátky neplatil a následně vozidlo, které nebylo jeho majetkem, prodal další osobě. Komisař služby kriminální policie a vyšetřování obvinil dotyčného z trestného činu zpronevěry, jeho trestní stíhání probíhá na svobodě.
 

Na děti neplatí
Od roku 2010 si svou zákonnou povinnost neplnil 51letý muž z Chrudimska. Neplatil výživné na své dvě nezletilé děti, jak mu vyplývá ze zákona o rodině. Za uváděné období dluží na výživném 96 tisíc korun. Dotyčný byl obviněn z trestného činu zanedbání povinné výživy a hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody. Trestní stíhání obviněného je vedeno na svobodě.
 

Bral lyže, kola i pruty
Bohatou kořist si odnesl neznámý lapka, který se vloupal do sklepní kóje panelového domu v Litoměřicích. Do sklepa vnikl v průběhu tohoto týdne po násilném překonání dveří a odcizil 3 páry lyží, čtyři jízdní kola a dva kompletní rybářské pruty. Majitel sklepa vyčíslil škodu na 34 tisíc korun. Po neznámém pachateli a odcizených věcech pátrají policisté z místního oddělení.
 

19. 9. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem