Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prodavačka pronásledovala zloděje

ÚSTÍ NAD LABEM - Snažila se zachránit zboží. 

V sobotu těsně před osmnáctou hodinou ukradl zloděj na prodejní ploše jednoho z obchodů ve Všebořicích zboží v hodnotě 6 tisíc korun.

Pachatel si veškeré zboží ukládal do své zelené tašky a s takto ukrytým zbožím prošel pokladnou, aniž by za zboží zaplatil. Jednalo se o závěsy různých barev.

Za pokladnou byl následně vyzván pracovnicí obchodu k tomu, aby ji ukázal co má v tašce. Zloděj na toto nereagoval a pokračoval v cestě směrem ven z prodejny. Dvaatřicetiletá zaměstnankyně obchodu byla tak odvážná, že se za mužem vydala, chytila ho za oblečení a v okamžiku, kdy se za ní otáčel, dostala dvě rány rukou sevřenou v pěst do oblasti levé části obličeje. Pachatel následně utekl.

Popis pachatele: jednalo se o muže ve věku kolem 25 let, tmavé pleti. Vysoký zhruba 175 cm, štíhlé postavy, černých vlasů krátce střižených, pravděpodobně kudrnatých. Měl nepatrný knírek, tmavě hnědé oči.
Popis oblečení: šedá mikina s oranžovým zipem s kapucí, tmavé kalhoty pravděpodobně do černa.

Vloupání do tenisového klubu

V době od 21.11. 2013 do 25.11. 2013 v ulici Masarykova vnikl do budovy tenisového klubu zloděj, který si odemkl klíčem uschovaným v zadní části budovy u vstupu do kotelny. V klubu odcizil notebook, zatím nezjištěné množství alkoholu a sportovního oblečení. Jednalo se o dva páry pánské tenisové obuvi značky Dunlop, velikost 46, 47 modrobílé barvy.

Předběžná škoda je ve výši 20 tisíc korun

 

Krádež ocelového lana od přívozu

Neznámý pachatel během posledních čtrnácti dnů za užití nezjištěného předmětu odšrouboval jištění konce lana z vrátku, pak odmotal z cívky vrátku ocelové lano značky Herkules v délce 125 metrů a průměru 20 milimetrů a dále vyháknul druhý konec lana z rohatky přívozu Velké Březno.

Lano společně s manipulační kovovou kladkou, která na něm byla nasazená, odcizil.

Škoda byla vyčíslena na 13 tisíc korun.

 

Ústí nad Labem, dne 26.11.2013
nprap. Valerie Bartošová

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem