Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prodával i rozdával

CHOMUTOV - Poškozené dveře, Nemůže zapomenout.... 

Prodával i rozdával
Chomutovští kriminalisté obvinili 20letého Jirkováka z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Nejméně od října loňského roku neoprávněně prodával náhodným zájemcům zakázanou látku marihuanu, za kterou dostal nejméně 3500 korun. Někteří zájemci za drogu platili, jiní ji dostali zdarma. Obvinění si muž převzal, vyšetřování nadále pokračuje.
 
Rozbité dveře
Poškození dveří vyšetřují policisté v Klášterci nad Ohří. U panelového domu v ulici 17. listopadu rozbil dveře teprve 19letý mladík. Do skleněné výplně úmyslně kopl nohou a sklo rozbil. Oprava bud stát nejméně 3500 korun. Muž je podezřelý z výtržnictví.
Obdobného jednání se dopustila trojice mladíků v Chomutově, Dřínovská ulice. Muži ve věku 18, 20 a 22 let poškodili nezjištěným způsobem skleněnou výplň vchodových dveří do domu, výměna za nové bude stát nejméně 8 tisíc korun. Pro trojici mají chomutovští policisté připraveno obvinění z poškození cizí věci.
 
Nemůže zapomenout
Až rok ve vězení hrozí v případě odsouzení 35letému muži z okresního města. Neunesl rozchod s přítelkyní a ženu neustále pronásleduje. Vytrvale jí píše výhrůžné SMS zprávy, volá na telefonní číslo a kontaktuje ji v místě bydliště. Jelikož žena má obavu o své zdraví, obrátila se na policii a vše oznámila.
 
Peníze, kamera, bunda
Chomutovští policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který má na svědomí vloupání do prodejny ve městě. Jak majitel uvedl, pachatel odnesl nejen pokladničku s finanční hotovostí, ale i kameru do auta a pánskou bundu. Celkovou škodu poškozený vyčíslil na 8 tisíc korun.
 
Tentokrát to nebyl alkohol, ale drogy
Z ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 26letý obyvatel Klášterce nad Ohří. V Petlérské ulici byl zastaven a kontrolován policejní hlídkou v době, kdy řídil vozidlo Škoda Superb. Požívání alkoholu před jízdou bylo na místě vyloučeno provedenou dechovou zkouškou. Provedený test na přítomnost návykových látek byl však pozitivní, potvrdil zakázanou látku amfetamin. Muži hrozí v případě odsouzení až roční pobyt za mřížemi nebo peněžitý trest. 
 
Skříňka i dýmky
Vloupání do rekreačního objektu vyšetřují policisté v Jirkově. Po příjezdu majitele na chatu v obci Radenov zjistil, že neznámý zloděj vnikl do objektu a zde zdi sebral dřevěnou skříňku na dýmky a deset kusů porcelánových dýmek. Kromě toho se zloděj snažil vniknout do stodoly, tam se však nedostal. I tak se škoda vyšplhala na 20 tisíc korun. Skutek policisté vyšetřují jako krádež a porušování domovní svobody.
 
24. února 2014  
nprap. Marie Pivková
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
tlf. 974 433 207
 

vytisknout  e-mailem