Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prodávali drogy

CHOMUTOV - Jeden z mužů skončil ve vazbě, Na své děti zapomíná.... 

Prodávali drogy

Ze spáchání trestných činů obvinili chomutovští kriminalisté dva muže. Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy muže ve věku 29 let a   30 letého muže z přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. První z nich prodával během minulého roku zakázanou látku metamfetamin pervitin dalším zájemcům na různých místech okresu Chomutov. Starší z dvojice pak u sebe přechovával sáčky s marihuanou o celkové hmotnosti 108 gramů. Oba dva byli minulý týden zadrženi, obvinění si převzali a po nezbytných úkonech skončili v policejní cele. U jmenovaných byly provedeny dvě domovní prohlídka a jedna prohlídka nebytových prostor s kladným výsledkem. Na státní zastupitelství byl doručen podnět k jejich vzetí do vazby. Na příkaz soudu byl 29letý obviněný eskortován do vazební věznice v Litoměřicích, 30letý obviněný je nadále vyšetřován na svobodě.

Na své děti zapomíná

Chomutovští kriminalisté vyšetřují jednání 43letého místního obyvatele. Úplně totiž zapomněl na svých šest nezletilých dětí. Řádně nepřispívá na jejich výchovu a tím porušuje rozhodnutí Okresního soudu Chomutov. Soud mu uložil zasílat k rukám matky dětí pravidelně měsíčně částku ve výši 5 tisíc korun. To však od srpna 2014 nečiní. Obvinění z trestného činu zanedbání povinné výživy si již převzal.

Při návštěvě kradl

26letý muž z Chomutova je podezřelý z krádeže. Při návštěvě bytu v ulici Palacká v měsíci listopadu loňského roku využil situaci a odcizil poškozenému nářadí, dalekohled, řetízek z bílého kovu a další věci. Majitel vyčíslil škodu na 2300 korun. Policisté následně zjistili, že obdobného jednání se muž dopustil již v roce 2015, kdy byl Okresním soudem Chomutov za krádeže odsouzen.

Rádio zůstalo na místě

Chomutovští policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který poškodil zaparkované vozidlo v ulici U větrného mlýna. Kdosi rozbil skleněnou výplň okna a pokusil se odcizit autorádio. To se mu sice nepodařilo, ale i tak se škoda vyšplhala na 4500 korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako pokus krádeže.

Padla obvinění – dodatek

Jak jsme již v úterý informovali, kriminalisté obvinili tři muže ve věku 41, 37 a 22 let z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Prodávali náhodným zájemcům ve městě zakázanou látku pervitin. Kriminalisté při zadržení mužů a při následných dvou domovních prohlídkách v místě jejich bydliště zajistili cca 80g pervitinu, tablety extáze a přes 100 tisíc korun na hotovosti. V současné době jsou již oba muži ve vazební věznici v Litoměřicích, vyšetřování pokračuje. (foto z domovní prohlídky viz. níže)

3. února 2017

nprap. Marie Pivková tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207  mob. 724 189 729    

e-mail:krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

Odkazy do noveho okna

z domovní prohlídky

z domovní prohlídky  

Detailní náhled

z domovní prohlídky

z domovní prohlídky  

Detailní náhled

z domovní prohlídky

z domovní prohlídky  

Detailní náhled

z domovní prohlídky

z domovní prohlídky  

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem