Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Prodejna terčem zloděje

TRUTNOVSKO - Lapka řádil i na dopravním hřišti. 

ZlodějZloděj
V pondělí ráno 27. 10. 2014 zaprotokolovali policisté ze Dvora Králové nad Labem případ násilného vniknutí do jedné z královédvorských prodejen na ulici 5. května.  Ohledáním místa činu a následně provedeným šetřením zasahující policisté zjistili, že dosud neznámý zloděj v noci z neděle na pondělí z objektu odcizil větší množství tabákových výrobků. Poškozený vyčíslil předběžně škodu na částku převyšující 10 tisíc korun.
Dalším případem krádeže, který museli policisté ze Dvora Králové nad Labem v pondělí dopoledne zaprotokolovat, je odcizení elektroinstalačního materiálu z přístřešku na dopravním hřišti v Nerudově ulici. Dosud neznámý nenechavec násilím vnikl do objektu, ze kterého odcizil třífázový vodič včetně koncovky. Uvedený kabel mu zřejmě nestačil, proto si k lupu přibalil ještě několik desítek metrů vodiče, který byl volně zavěšen na stromech nad přístřeškem. V tomto případě vyčíslil zástupce poškozené společnosti škodu na necelých 5 tisíc korun. Muži zákona uvedená protiprávní jednání shodně zadokumentovali pro podezření ze spáchání přečinu krádeže provedené vloupáním, za které může být soudem uložen trest odnětí svobody až na dva roky.
Místní policisté se svými kolegy ze služby kriminální policie a vyšetřování po zlodějích a odcizených věcech intenzivně pátrají.
por. Bc. Udo Ertner
29. 10. 2014 ve 13:25

vytisknout  e-mailem